Woensdag 09 November

Colour your performance roadshow 2022 | 15 juni

Canon Business Center Eindhoven nodigt je van harte uit om op woensdag 15 juni a.s. tussen09.30 tot 18.00 uur een bezoek te brengen aan de ‘Colour your performance roadshow 2022’. Bezoek Canon …

Canon Business Center Eindhoven nodigt je van harte uit om op woensdag 15 juni a.s. tussen
09.30 tot 18.00 uur een bezoek te brengen aan de ‘Colour your performance roadshow 2022’.

Bezoek Canon Business Center Eindhovens mobiele showroom

Canon Business Center Eindhoven staat met een grote truck voor de ingang van het voetbalstadion van Fortuna Sittard, aan de Milaanstraat 120 in Sittard. De ingang van de parkeergarage voor bezoekers bevindt zich aan de Lissabonlaan.

In nauwe samenwerking met Canon Benelux ontvangt Canon je in deze ultramoderne, mobiele showroom die is voorzien van diverse high-tech oplossingen om efficiënt te kunnen (samen)werken – zowel op kantoor, thuis als onderweg.

Benut de kracht van hybride werken

In deze snel veranderende tijden blijft Canon uiteraard volop inzetten op het optimaliseren van je hybride werkomgeving. Want de toekomst van een succesvolle organisatie ligt voor een belangrijk deel in méér mobiliteit en flexibiliteit voor het gehele team. Deze mobiele showroom is dan ook compleet uitgerust met de nieuwste Canon-technologieën die zowel je papieren als je digitale document-stromen ondersteunen.

 

Geef kleur aan uw succes
Uiteraard starten we met koffie of thee en iets lekkers, waarna Canon je graag volop inspireert met hun visie op hybride werken, desgewenst ondersteund met een productdemonstratie, zodat je nóg meer kleur kunt geven aan je succes. En onder de aanwezigen verloten we een aantal mooie prijzen!

 

VIP-tour Fortuna Sittard

Natuurlijk biedt Canon je ook een persoonlijke rondleiding aan door het stadion van Fortuna Sittard, met een uniek kijkje achter de schermen.

 

U bent van harte welkom

Canon verzoekt je vriendelijk om jezelf hier aan te melden.

 

Graag tot ziens op woensdag 15 juni bij het voetbalstadion van Fortuna in Sittard!

Met vriendelijke groet,

Canon Business Center Eindhoven

Hilaire Bosch
Account manager
Telefoon 06 17 54 69 46