De Brainport Ondernemers Prijzen:

Wim van der Leegte Award

De ‘Wim van der Leegte Award’ wordt uitgereikt aan een onderneming die voldoet aan specifieke criteria die kenmerkend zijn voor de regio Brainport Eindhoven en die de nadruk leggen op innovatie, groei, duurzaamheid en maatschappelijke impact. Hoewel de exacte criteria kunnen variëren afhankelijk van de editie van de prijs en de beoordelingscriteria van de jury, zijn de volgende algemene aspecten van belang: innovatie, groei en prestaties, duurzaamheid en maatschappelijke impact, ondernemerschap en leiderschap, innovatieve samenwerkingen, toekomstgerichtheid. De Wim van der Leegte Award is een prestigieuze erkenning die verschillende aspecten van ondernemerschap en bedrijfsprestaties omvat.

 

Rabobank Inspiratie Award

Met de ‘Rabobank Inspiratie Award’ is een sterke maatschappelijke component toegevoegd, deze weerspiegelt het streven naar brede welvaart binnen het project en de gezamenlijke inspanningen om duurzame en inclusieve groei te realiseren.

 

ASML Young Makers Award

De ‘ASML Young Makers Award’ (AYMA) wordt toegekend aan een veelbelovende, jonge start-up die innovatie en duurzaamheid (gerelateerd aan de SDGs) heeft geïntegreerd in zowel productontwikkeling als bedrijfsvoering. Na een zorgvuldige selectie van vijf kandidaten, allemaal jonge start-ups, krijgen deze ondernemers de kans om hun bedrijf en ondernemersvisie te presenteren voor de vakjury en deelnemers aan het BOP Event. Dit festival brengt vertegenwoordigers samen van de innovatieve en duurzame ondernemersgemeenschap in de Brainport Regio. De AYMA-prijs is een eervolle erkenning, een prestigieuze prijs die dient als krachtige waardering voor innovatieve ontwikkeling, waarbij duurzaamheid als vanzelfsprekende randvoorwaarde wordt beschouwd.

 

 Wil je deelnemen aan het event? Bestel dan hier je tickets.

 

Sponsoren

De Brainport Ondernemers Prijs is powered by.jpg