WTC Netherlands Alliance

Alle WTC's in Nederland ( en wereldwijd) zijn gelieerd aan de World Trade Centers Association gevestigd in New York.

Wij hebben een label, een brand waar u betrouwbare partners vind met kennis over (economische) regio en de wereldhandel.

De WTCA werd in 1969 opgericht in New York, WTCA is een non politieke not-for-profit ledenorganisatie (licentie model) met als doel om handel en investering in de wereld te bevorderen. Inmiddels zijn er ruim 320 World Trade Centers in meer dan 90 landen aangesloten bij WTCA( www.wtca.org). Zij vormen samen wereldwijd een netwerk, dat gebruikt kan worden om het bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen.

 De meeste WTC’s zijn multifunctionele (iconische) gebrouwen met een hoogwaardig aanbod van kantoorruimte en aanvullende voorzieningen.

WTC Netherlands Alliance heeft gezamenlijk een pakket aan diensten ontwikkelend op het gebeid van internationale handelsbevordering voor het middel- en kleinbedrijf. Deze diensten worden in samenwerking met het in Nederlandse unieke netwerk van WTC Trade Associates uitgevoerd.

Een groep praktijkmensen met stuk voor stuk een meerjarige ervaring op het gebied van internationaal zaken doen. Zij ondersteunen u bij uw vragen op het gebied van internationale handel.

Klik hier voor een overzicht van onze Trade Associates WTC NL Alliance

 

Ondernemen wordt steeds internationaler

Mede door de grenzeloze online mogelijkheden. Dat biedt kansen maar de concurrentie wordt ook steviger. Het buitenland biedt nieuwe markten en samenwerkings- partners. Bedrijven met buitenlandse klanten zijn doorgaans innovatiever, productiever en hebben betere overlevingskansen.

Advies op maat: Adviesgesprekken, seminars, workshops en/of begeleiding,  gericht op uw persoonlijke ondernemersvraag met een WTC Trade Associate  t.w.v. € 600,-

Kennis vouchers: 1-op-1 gesprekken met specialisten over  juridische, fiscale, financiële- investeringsvragen, taal en cultuur t.w.v. € 500,-

Thematische bijeenkomsten over “Zakendoen doen met Land X”

Europese landen: Duitsland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, Polen, Rusland en verre landen in de continenten: Afrika, U.S.A., Azië, Midden-Oosten, e.a.

Masterclasses/Product Range  waarbij ondernemersaspecten worden besproken over internationaal zakendoen, updates over de nieuwste trends en ontwikkelingen, do’s en dont’s internationaal zakendoen

Bedrijfsbezoeken en “ Best Practices” bij exporterende bedrijven

Nieuwjaarsreceptie “The New Horizon” met de partners in de Brainport regio

“Helpdesk” via de digitale portal en share points: spreekuur met een expert

SIB (Starters International Business) vouchers via WTCNL

Contacten met het kennisnetwerk: TU/e, Fontys, Avans, MBO opleidingen

Handelsmissies via het WTCNL netwerk en partnerorganisaties (excl. variabele kosten)

Toegang tot het WTC netwerk regionaal, nationaal en internationaal. 300 WTCs in 100 landen.

Profilering op de WTC/e Brainport portal met een link naar het eigen bedrijf