Woensdag 09 November

Klassiek geeft toekomst!

Wetenschappelijk is bewezen dat muziek de uitwisseling van beide hersenhelften stimuleert; door muziek maken worden mensen slimmer! De philharmonie zuidnederland stimuleert cultuur en muziek door … 

Wetenschappelijk is bewezen dat muziek de uitwisseling van beide hersenhelften stimuleert; door muziek maken worden mensen slimmer! De philharmonie zuidnederland stimuleert cultuur en muziek door uitdagende educatieprogramma’s voor basis- en voortgezet onderwijs, met digitale lessen en live muziek op school, in de concertzaal of online. En via livestream laat het orkest nu iedereen concerten beleven. Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van jongeren?

Juist in deze bijzondere tijd, waarin muziek zo waardevol kan zijn, is het belangrijk om bij te dragen aan een levendig cultuurklimaat in deze regio. De maand november staat bij philharmonie zuidnederland in het teken van Klassiek geeft toekomst waarin iedereen die de passie voor klassieke muziek deelt en zich betrokken voelt bij het orkest wordt gevraagd om bij te dragen aan de toekomst van de klassieke muziekcultuur in Zuid-Nederland en philharmonie zuidnederland in het bijzonder.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden om bij te dragen? philharmonie zuidnederland graag met je in gesprek om je op een creatieve wijze in verbinding te brengen met jonge muzikanten!
Neem contact op met: Annemarie Borm, relatiemanager 088 1660 743/06 43 106 219 annemarie.bom@philharmoniezuidnederland.nl