Woensdag 09 November

Bestuur mededeling.

Vanaf 1 augustus 2022 zal Camilla van den Boom haar bestuursfunctie voor WTC/e Brainport neerleggen. Haar primaire rol was het formuleren van de nieuwe strategie voor WTC/e Brainport. …

Vanaf 1 augustus 2022 zal Camilla van den Boom haar bestuursfunctie voor WTC/e Brainport neerleggen. Haar primaire rol was het formuleren van de nieuwe strategie voor WTC/e Brainport. De strategie is inmiddels scherp geformuleerd, deze wordt momenteel door het team verder geïmplementeerd en uitgerold. Hiermee is een belangrijk deel van haar verantwoordelijkheid binnen het bestuur afgerond. Dit, in combinatie met o.a. haar functie als universitair docent en haar eigen promotie-onderzoek heeft haar, uiteraard in goed overleg, doen besluiten uit het bestuur te treden. Camilla zal nog wel aanblijven als gewaardeerd lid van WTC/e Brainport.

Inmiddels is Chayenne Muller van Mullerafbouwgroep toegetreden tot het bestuur, zij heeft zich voorgesteld tijdens de bijeenkomst van Asperges op de Velden.

Wij bedanken Camilla voor haar enorme inzet, toewijding en toegevoegde waarde in het ontwikkelen van de basis voor een succesvolle toekomst van WTC/e Brainport!