Woensdag 09 November

Boels Zanders breidt M&A team uit met komst van ervaren Roald Subnel

Roald Subnel versterkt per 1 februari 2021 als partner het ondernemingsrecht- en M&A-team van Boels Zanders Advocaten in Eindhoven. Een versterking die de groeiambitie van Boels Zanders in …

Roald Subnel versterkt per 1 februari 2021 als partner het ondernemingsrecht- en M&A-team van Boels Zanders Advocaten in Eindhoven. Een versterking die de groeiambitie van Boels Zanders in Zuidoost-Brabant verder kracht bij zet.

Roald heeft als advocaat-partner ruime ervaring op het gebied van het vennootschaps- en ondernemingsrecht, inclusief intellectuele eigendom en licentiecontracten. Hij is gespecialiseerd in het begeleiden van en adviseren over fusies en overnames, participaties, joint ventures en (her)structureringen. De klantenkring van Roald bestaat uit zowel Nederlandse als internationale ondernemingen, van beursgenoteerd tot MKB. Voorheen was Roald werkzaam bij LXA The Law Firm.

“Wij zijn erg verheugd met de versterking van ons M&A team in Eindhoven door Roald. Roald is een geroutineerde dealmaker en heeft een omvangrijke staat van dienst in complexe (inter)nationale (M&A) transacties, vaak gecombineerd met commerciële contracten. Daarnaast geloven wij dat Roald als persoon past binnen onze cultuur” aldus Harm Heynen, managing partner van Boels Zanders.

Over Boels Zanders
Boels Zanders is een full service advocatenkantoor in Zuid Nederland, jaarlijks vermeld in de top 25 van grootste Nederlandse advocatenkantoren. Vanuit vestigingen in Maastricht, Venlo en Eindhoven behartigen meer dan 70 advocaten en 50 ondersteuners dagelijks de juridische belangen van (internationale) ondernemers, bestuurders en hun organisaties in het MKB en grootbedrijf, (semi)overheid en non-profit instellingen. Voor meer informatie, klik hier.