Woensdag 09 November

Een nieuw bestuur en nieuwe locatie voor WTC Eindhoven

Het World Trade Center Eindhoven (WTCE) begeleidt bedrijven met internationale ambitie en helpt bij het professionaliseren van de export en import door contacten te leggen met potentiële zakenpartners …

Het World Trade Center Eindhoven (WTCE) begeleidt bedrijven met internationale ambitie en helpt bij het professionaliseren van de export en import door contacten te leggen met potentiële zakenpartners via het wereldwijde netwerk van 325 kantoren in 90 landen.

Ervaren export coaches begeleiden ondernemers vanuit hun ondernemersvraag met maatwerk en praktijkgerichte oplossingen.

Via marktonderzoeken, landenanalyses, coaching, trainingen, zakelijke partnersearch, evenementen en handelsmissies worden ondernemers ondersteund op hun weg naar het internationale groeimodel.

Nieuwe voorzitter: Lars van der Hoorn

In nauwe samenwerking met lokale en regionale ondernemersverenigingen en overheden, regionale en internationale kennispartners, waaronder de tien overige WTC’s in Nederland en het World Trade Centers Association netwerk, levert WTC Eindhoven de informatie en het netwerk dat nodig is om ondernemersdoelen te bereiken.

Met de opening van een kantoor in de nabijheid van Eindhoven Airport verstevigt WTCE haar positie om het MKB in Brainport te ondersteunen.

WTCE en Eindhoven Airport versterken de onderlinge band om gezamenlijk een springplank te bieden aan het regionale bedrijfsleven met ambities om internationaal de vleugels uit te slaan.

Met een nieuw bestuur verstevigt WTCE haar positie om het MKB in Brainport te ondersteunen bij het internationaal zakendoen en zal WTCE nog meer een verbindende factor zijn voor internationale bedrijven in Zuidoost-Nederland.

Nieuw bestuur voor World Trade Center Eindhoven:
Lars van der Hoorn – voorzitter
Tiny Sanders – vice-voorzitter
Aloys Putmans – secretaris
Roel Hellemons – bestuurslid
Marc Fitters – bestuurslid

WTCE dankt de scheidende bestuursleden Willy van de Kerkhof – voorzitter, Gerard van Keulen en Peter Vos voor de vele jaren waarin zij WTCE hebben geleid.