Donderdag 18 Juli

Nieuwe voorzitter WTC/e Brainport: Chayenne Muller

Zij is een telg van het familiebedrijf, een ondernemer puur sang met een open vizier en een visionair leider in de thema's internationaal ondernemen, digitalisering, talentontwikkeling en innovatie.

Wij zijn erg trots om haar voor te stellen als voorzitter en wensen Chayenne met haar medebestuursleden, directie en team WTC/e Brainport succes op weg naar de Toekomst:

‘Wie mij goed kent, weet, dat ik grootse ambities heb. Met 320 centers in 90 landen, waarvan wij er één zijn, maken we deel uit van een geweldig wereldwijd netwerk dat ondernemers met elkaar verbindt. Dat vind ik groots en alleen dat maakt mij al een trotse voorzitter.

Wat ons bij WTC-E Brainport uniek maakt tegenover al die andere WTC’s, is dat wij gevestigd zijn, in het meest toonaangevende technologisch en innovatieve gebied van Nederland, met Eindhoven als kern.

Binnen deze regio bieden wij niet alleen netwerkbijeenkomsten en toegang tot exclusieve evenementen en workshops, maar richten wij ons ook op het bevorderen van internationale handel en samenwerking en richten wij ons op de groei en ontwikkeling van MKB ondernemingen

In onze regio zitten veel bedrijven die de komende jaren gigantisch verwachten te groeien. Om deze groei te kunnen waarmaken, zullen zij moeten steunen op het MKB om zich heen. Het MKB moet echter wel klaar zijn voor deze uitdaging en zich blijven ontwikkelen.

Ik geloof dat wij dit in deze regio kunnen bereiken door onze kracht van samenwerking en ons geloof in inclusiviteit. Samen zorgen we voor welvaart en welzijn binnen onze Brainport.

Als WTC/e Brainport willen we hier ons steentje aan bijdragen en MKB-bedrijven ondersteunen in hun groei door middel van netwerkbijeenkomsten, workshops, advies & ondersteuning in Internationaal Zakendoen en een programma voor de ‘jonge talenten’ van bedrijven.

Als bestuur hebben we afgesproken om ook komend jaar volop te focussen op vernieuwing en verbetering van onze evenementen, dat kost tijd en daarom zochten wij als bestuur versterking en dat hebben we gevonden in Jeroen van Rooij.

Laten we samen werken aan een sterke en bloeiende toekomst voor iedereen in de Brainport regio!” Chayenne Muller