Woensdag 15 Mei

Building the future Brainport ondernemers prijzen event 30 mei 2024

De wereld om ons heen verandert in een snel tempo, het is dan ook van cruciaal belang om te anticiperen, aan te passen en te innoveren! Ben jij klaar voor de toekomst? Dan nodigen wij je met veel enthousiasme uit voor hét meest spraakmakende event van de Metropool regio: ‘Building the Future’ op donderdag 30 mei a.s. van 17.30 – 22.00 uur in het Van der Valk Hotel Eindhoven.

Een avond die volledig gewijd is aan stimuleren van ondernemend leiderschap met visie, met een uitgebreid programma dat inspirerende activiteiten, boeiende key-notes, vermakelijk entertainment en overvloedige netwerkmogelijkheden aanbiedt tijdens het buffet en de afterparty.

Brainport Ondernemers Prijzen (BOP) zijn eervolle erkenningen die worden toegekend aan succesvolle ondernemers en organisaties in de dynamische regio van Brainport Eindhoven. Deze prestigieuze prijzen zijn bedoeld als een krachtige waardering voor ondernemerschap, innovatie en de aanzienlijke economische en maatschappelijke impact die deze visionaire leiders hebben in de regio. Daarbij zijn duurzame en sociale betrokkenheid vanzelfsprekende randvoorwaarden.

De bezielende kracht achter dit inspirerende evenement zijn de juryleden:

Voorzitter Tiny Sanders, Marc Cootjans, Camilla van den Boom, Lotte van de Ven en Frank van de Ven.

We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen tijdens deze bijzondere avond, waarbij we ondernemerschap vieren, connecties kunnen versterken en geïnspireerd raken!

Meld je aan via wtce.nl €24,95 incl. buffet vóór 19:00 uur.

Bron: Brabant in Business