Woensdag 17 Januari

Event over Europese aanpak tegen georganiseerde misdaad in de grensregio

Namens Renew Europe nodig ik u van harte uit voor een event over de Europese aanpak van de georganiseerde misdaad, geweld en drugssmokkel op 1 februari 2024 in Antwerpen,vanaf 18.30-23:00 uur in Grand Café Horta.

Georganiseerde misdaad en drugscriminaliteit spelen een steeds grotere rol in onze samenleving en beperken zich niet tot de landsgrenzen. Ze vragen om een stevige, grensoverschrijdende Europese aanpak.

Samen met mijn Belgische collega Europarlementariër Hilde Vautmans ga ik graag met u in gesprek over wat nodig is voor een krachtige aanpak tegen georganiseerde misdaad. Wij horen graag van u wat er leeft in de regio, met name in de Belgisch-Nederlandse grensgebieden. Tijdens een interactieve 'ronde tafel' krijgt u de unieke kans om in gesprek te gaan over justitiële en veiligheidssamenwerking met bewindslieden, experts, ondernemers, uitvoerders en politici vanuit België, Nederland en de Europese Unie. Tijdens dit event belichten we ontwikkelingen, uitdagingen en oplossingen die bijdragen aan de Europese strijd tegen (drugs)criminaliteit. Uiteraard is er de gelegenheid om verder na te praten tijdens het diner en de borrel. 

 

De details over het programma, de sprekers worden volgende week bekend gemaakt. Een walking diner en drankjes worden verzorgd!

 

Aanmelden: Het aantal plekken is beperkt.

 

Wij kijken ernaar uit u 1 februari te verwelkomen in Antwerpen bij Grand Café Horta, Hopland 2, 2000 Antwerpen. Gemakkelijk te bereiken vanaf station Antwerpen-Centraal of vanaf een van de nabij gelegen parkeergarages zoals; parkeergarage Arenberg of Nationale Bank. 

Hartelijke groet,

Malik Azmani, Fractievoorzitter VVD in het Europees Parlement