Donderdag 21 December

Muzikale Nieuwjaarsontmoeting voor vrijwilligers van Eindhoven – 14 januari 2024

Wij nodigen u van harte uit voor een bijzondere gelegenheid die speciaal is bedoeld om mensen zoals u te eren – vrijwilligers die een prachtige bijdrage leveren aan de maatschappij, mensen die kleur geven aan onze samenleving.

Muzikale Nieuwjaarsontmoeting voor vrijwilligers van Eindhoven

Waar: Muziekgebouw Eindhoven

Wanneer: zondagmiddag 14 januari 2024, ontvangst 12.30 uur,  aanvang programma van 13.00 tot 14.00 uur met aansluitend gelegenheid voor informeel samenzijn.

Tijdens deze buitengewone middag zal een jonge master student orkestdirectie, als afsluiting van zijn studie, het vooraanstaande Möbius Ensemble dirigeren. Dit ensemble wordt speciaal voor deze gelegenheid aangevuld met getalenteerde musici die eveneens vrijwillig hun bijdrage leveren. Samen zullen zij zorgen voor een betoverende muzikale ervaring die de start van het nieuwe jaar op een unieke manier markeert.

Uw toewijding en inzet als vrijwilliger hebben een aanzienlijke impact op onze gemeenschap in Eindhoven. Als blijk van waardering nodigen wij u uit om deel te nemen aan deze bijzondere Nieuwjaarsontmoeting. De entree is gratis, maar om zeker te zijn van een plaats vragen wij u vriendelijk om te reserveren.

Reserveren: via een e-mail naar info@wtce.nl, waarin u contactgegevens (en de naam van de organisatie door wie u uitgenodigd bent), inclusief voor- en achternaam, e-mailadres, telefoonnummer, en het aantal gewenste plaatsen vermeldt.

Wij kijken ernaar uit om samen met u te genieten van een inspirerende start van de middag vol prachtige muziek en waardering voor uw vrijwillige bijdrage aan onze samenleving.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door: