Woensdag 20 December

Lars van der Hoorn treedt af als voorzitter WTC/e Brainport

Beste leden van WTC/e Brainport,                     

Na 3 jaar met veel energie actief te zijn geweest voor de Stichting WTC/e Brainport heeft voorzitter Lars van der Hoorn te kennen gegeven dat hij een volgende fase ingaat en daarmee zijn voorzittersfunctie bij WTC/e Brainport neerlegt. Wij danken Lars voor deze periode van toegewijde dienst en waardevolle bijdrage aan onze vereniging.

Lars heeft een aanzienlijke rol gespeeld in het bevorderen van de doelstellingen en groei van WTC/e Brainport. Zijn leiderschap, toewijding en visie hebben bijgedragen aan het succes van onze organisatie. We zijn dankbaar voor zijn inzet en betrokkenheid gedurende deze periode. Tijdens de lunchbijeenkomst op 14 december jl heeft Lars van der Hoorn zijn besluitvorming kenbaar gemaakt en hebben veel leden hun waardering uitgesproken voor zijn actieve betrokkenheid in de afgelopen jaren.

 

Lars heeft te kennen gegeven dat hij als lid van WTC/e Brainport actief blijft binnen het netwerk.

Wij wensen Lars veel succes in zijn toekomstige ondernemingen en bestuursfuncties en zijn ervan overtuigd dat zijn expertise en enthousiasme elders even waardevol zullen zijn als bij WTC/e Brainport.

 

Met vriendelijke groet,

Mede namens het bestuur en team van WTC/e Brainport,

Lianne van den Boogaard