Vrijdag 15 December

Steun Stichting Matchis

Wat fijn dat ik uitgenodigd was door Lianne van den Boogaard afgelopen middag in de mooie Harbour Club om mijn verhaal te kunnen pitchen. Het was een middag vol, gezelligheid en Inspiratie. Mede door de geweldige presentatie van Hans van Breukelen. Een middag met alleen maar winnaars en doorzetters. Geweldig dat ik daar onderdeel van mag mocht zijn. Want ik zeg altijd maar zo Een winnaar geeft nooit op en een opgever wint nooit.

Beste Brainpoorters!

Wie ben ik

Jullie hebben mij reeds gezien en met sommigen heb ik reeds kunnen spreken maar wie zit er nu achter mijn persoon.

Mijn naam is Paul van Tatenhove, Geboren in Geldrop en getogen in Eindhoven, 47 jaar oud, trotse vader van twee prachtige kinderen (Sem en Linn) en meer dan gelukkig getrouwd met hun moeder Tanja. Tanja is werkzaam vanuit de Politie als bestuurlijk adviseur voor de ambtelijke driehoek van Eindhoven (Burgemeester, Korpschef en de Gemeente) Ik ben werkzaam voor Defensie binnen de Koninklijke Landmacht, daarnaast mindsetcoach en motivational speaker (www.ordayone.com) en in mijn vrije tijd op voor de jeugdopleiding van P.S.V. als begeleider binnen het talententraject (Jeugdscouting Onderbouw).

 

In juli 2021 is er melanoomkanker bij mij gediagnostiseerd met uitzaaiingen naar mijn lymfeklieren in mijn linker oksel. Het moment waarop mijn arts in het Centraal Militair Hospitaal mij vertelde dat het niet goed was, ging er bij mij een "Eindhovens" lampje aan en ben ik een mindset gaat ontwikkelen van ‘nooit meer met de lift’. Dus altijd de weg van de meeste weerstand, lees de trap. Na mijn operaties heb ik mij als doel gesteld om weer fit te worden. Ik moest er staan als ik een chemo of immunotherapie zou moeten ondergaan en veruilde ik de trap voor een berg en ging ik hardlopend de Mont Ventoux bedwingen en dat heb ik gedaan. Dit jaar stond de Alpe D’Huez op het programma in eerste instantie puur voor mijzelf. Maar toen ik het bericht van mijn collega Thijs Slegers bij P.S.V. las, waarin hij aangaf dat zijn strijd helaas tevergeefs was en hij opriep tot aanmelden als stamceldonor bij Matchis wist ik het meteen! Hier ga ik voor lopen! Ondanks dat Thijs niet meer bij machte was om mij te helpen wenste hij mij alle het succes van de wereld toe om mijn doel te bereiken. Aangezien hij zeer weinig energie had is het des te opmerkelijker dat hij mij in zijn laatste dagen nog van een antwoord voorzag.

Dit heeft zich nu geresulteerd in het lopen van de “Seven summits for life” zoals ik het genoemd heb, de komende zeven jaar elk jaar een top van de Tour de France hardlopend bedwingen. En loop ik in 2024 de Col du Galibier op, 34km naar een hoogte van 2680 meter. Dit doel geeft mij de verplichting om fit en vitaal te blijven, de spreekwoordelijk stok achter de deur. Ik wil hiermee € 100.000,-. bij elkaar lopen en vraag van een ieder maar € 1,- t.b.v. van mijn initiatief voor Matchis.

Het hele verhaal is lezen via: paulvantatenhove.nl, tevens kunt u daar wellicht die kleine gift van € 1,-  doen….

Veiling voor Stichting Matchis
Stamceldonoren kunnen het leven redden van iemand met bloedkanker zoals Leukemie. De kans op een match is echter heel klein daarom zijn er veel stamceldonoren nodig. Het registreren van een stamceldonor kost ongeveer € 35,-. Helpt u vanavond mee om zoveel mogelijk stamceldonoren te registreren? Bied mee op onze veilingitems, dit zijn o.a. gesigneerde shirts van PSV en Ajax, maar ook het dineren in 2 en 3 sterrenrestaurants, weekendjes weg en zelfs een diamanten ring. Daarbij heeft gisteren Frank Lammers zich nog aangesloten bij mijn dreamteam door een filmpje te maken en een verrassingsdiner op zijn kosten met hem te doneren voor de veiling.

Kortom er gebeuren mooie dingen als je ze vanuit zuiverheid doet, zeer inspirerend allemaal!  


Mijn vraag aan u allen, help mee om levens te redden, dit kunt u doen door een mooi bod uit te brengen op de vele mooie en aansprekende veilingstukken.

U kunt de veiling bekijken en eventueel een bod doen via de onderstaande link of QR code. Voel u tevens vrij de onderstaande link/QR code verder te delen binnen uw Netwerk. Hoe meer mensen meebieden hoe beter. De veiling sluit om donderdag 21 december om 19:00.

Namens mijzelf en stichting Matchis hartelijke en sportieve dank!

de link

voor meer informatie en/of support ga naar : www.paulvantatenhove.nl