Donderdag 15 Juni

The AEXI Market Finder

Door slim gebruik van ‘big data’ is het mogelijk om exportkansen voor uw product(en) in kaart te brengen. The AEXI Market Finder combineert data vanuit vele bronnen naar kant-en-klare rapporten die u informatie geven over de potentiële verkoop en exportstrategie voor úw product. WTCE en AEXI Advanced Export Intelligence BV geven u de mogelijkheid om gebruik te maken van deze software tool via de volgende opties:

waarbij u onbeperkt (24/7) gebruik kunt maken van het platform en de mogelijkheid heeft om automatisch rapporten (Word en Powerpoint) te genereren in uw eigen huisstijl en om informatie te downloaden in Excel. Tarief beschikbaar op aanvraag

1.   Jaarlijkse abonnementsdienst

2.   Een snapshot AEXI rapport voor de exportkansen voor uw product in een specifieke markt (land) voor EURO 499,00 exclusief BTW  (HS- code voor uw product is vereist).

3.   Een AEXI rapport voor de exportkansen voor uw product in meerdere markten, met de 10 top van markten nader uitgewerkt, voor EURO 2999,00 exclusief BTW (HS- code voor uw product is vereist).

4.   Ondersteuning op maat met exportstrategieën en training in exportkansanalyses volgens specifieke behoeften. Tarief beschikbaar op aanvraag.

Voor meer details zie www.aexi.nl  of neem contact op met Prof. Wim Naudé via wimnaude@aexi.nl.