Dinsdag 25 April

Shaffy & Brass, dé muzikale ontmoeting

Leden van WTC/e Brainport ontvangen 2 gratis kaarten voor de Muzikale ontmoeting op zondagmiddag 14 mei.

Zangeres Micheline Van Hautem en Sub Umbra brengen dé bekende chansons uit het repertoire van Ramses Shaffy. Na het succes van haar vorige project Brel & Brass (ruim 75 uitvoeringen) geeft Micheline samen met Sub Umbra ruim baan aan de gloedvolle muziek van misschien wel de meest tot de verbeelding sprekende chansonniers die Nederland ooit voortbracht.

Arrangementen van toparrangeurs tonen aan dat de muziek van Ramses Shaffy past als een jas voor een harmonieorkest als Sub Umbra. De passie en de branie van Shaffy gaan prachtig samen met de warme klanken van een harmonieorkest en het spetterende van het koper. Sub Umbra opent trouwens de avond met een instrumentaal programma om alvast in de goede sfeer te geraken.
Marcel Delhez, Burgemeester van de gemeente Veldhoven opent de muzikale ontmoeting.


Special Guest
Speciale gast tijdens Shaffy & Brass is bastrombonist Jos Jansen. Jos verleende na zijn carrière bij de Marinierskapel als solist zijn medewerking aan ontelbare concerten en producties. Een inspirerende en zeer graag geziene gast in zowel de lichte muziek als de harmonie en fanfare muziek.

Moederdag
Dat het moederdag is, mag niet ongemerkt voorbij gaan. Dus voor alle moeders in de zaal is er natuurlijk een attentie.

Zondag 14 mei   |   Theater De Schalm grote zaal, 15.00 uur  |
Mail naar info@wtce.nl voor de bestelling van de 2 gratis kaarten, meer kaarten zijn te reserveren a € 19,50

Locatie

Theater De Schalm, Meiveld 3, 5501 KA Veldhoven