Woensdag 09 November

“YOUSEEQ trapt het jaar 2022 af met een gloednieuw event, genaamd: ‘’Breakfast at YOUSEEQ’’

De start van een nieuw jaar is een mooie gelegenheid om actief aan de slag te gaan met een onderwerp dat wij allemaal voelen: enorme krapte op onze arbeidsmarkt. YOUSEEQ zou YOUSEEQ niet zijn als …

De start van een nieuw jaar is een mooie gelegenheid om actief aan de slag te gaan met een onderwerp dat wij allemaal voelen: enorme krapte op onze arbeidsmarkt.

YOUSEEQ zou YOUSEEQ niet zijn als ze daar niet net even anders naar zouden kijken dan de rest. YOUSEEQ denkt graag in mogelijkheden en kansen in plaats van in beperkingen. Om jullie daarin mee te nemen, organiseert YOUSEEQ op 27 januari 2022 een digitale ontbijtsessie met het thema ‘Omdenken op te krappe arbeidsmarkt’. En dat vanuit het comfort van je eigen thuisomgeving.

Wat dacht je een fulltime inbreker die met de juiste begeleiding en training koos voor een beroep als fulltime slotenmaker? Of iemand die ging van geen wekker kunnen zetten voor zijn werk, naar wake-up call en een jaarcontract? Alles komt voorbij. Te mooi om waar te zijn? Absoluut niet, dit zijn praktijkvoorbeelden van de twee partijen die tijdens dit event komen spreken: Impact NL en re-integratie Peijnenburg.

Uiteraard delen zij tips & tricks hoe je dit in de praktijk toepast en hoe je dit aanpakt. Maar, YOUSEEQ wilt zoveel mogelijk uit deze ontbijtsessie halen, dus ontvangen zij graag jouw input. Tegen welke problemen loop je aan? Waar zou je graag meer over willen weten? Er is uiteraard ook volop ruimte om vragen te stellen tijdens de sessie.

Laten we dit jaar beginnen met het vergroten van de mogelijkheden wat betreft de krapte op de arbeidsmarkt, door anders te denken en in gesprek te gaan met elkaar. 

YOUSEEQ hoort graag of ze je van 07:30 -10:00 uur mogen verwelkomen op deze digitale ontbijtsessie!

Aanmelden kan door je naam en adresgegevens door te geven via koffie@youseeq.nl.

De invulling van het programma volgt! 

“Onmogelijk is geen feit, maar een mening”

Hartelijke groeten,