Huba Metaalbewerking

Metaalbewerking “Huba” is specialist op het gebied van metaal verspaning door middel van draaien, frezen, lassen, boren en draadvonken, waarin wij een grote naam hebben opgebouwd. Metaalbewerking “Huba” is er ook voor het bewerken van kunststoffen, alle soorten Non-ferro materialen, roestvrijstaal en plaatmateriaal, het maken van lassamenstellingen en tevens het assembleren van producten, en het verzorgen van alle oppervlaktebehandelingen is voor ons geen enkel probleem en zit bij haar al 3 generaties in het bloed. Metaalbewerking “Huba” heeft meer dan 60 jaar ervaring, vakkundig personeel en veel “just- in time” leveringen staan Huba garant voor een kwaliteitsproduct dat wij volgens de volle tevredenheid en wensen van onze klanten kunnen leveren met korte doorlooptijden.

Deze informatie is alleen beschikbaar voor leden van WTC/e Brainport. U kunt al vanaf €769,- per jaar lid worden.

Hiermee krijgt u toegang tot alles wat we te bieden hebben; van kwalitatieve evenementen met onderwerpen die in de Brainport regio leven, tot aan toegang tot ons zeer uitgebreide netwerk van bedrijven.
Ook geïnteresseerd in alles wat WTC/e Brainport te bieden heeft? Kijk hier voor meer informatie over de verschillende lidmaatschappen Of neem contact met ons op: 040-237 4972.
Seminars & workshops met bijzondere sprekers
Informele bijeenkomsten: een golfevent & een ‘Tour Classique’
Drie maal per jaar een themabijeenkomst
Vier maal per jaar uw netwerk gericht uitbreiden

Aanmelden als deelnemer

Terug naar Home