Vision Car Lease

Vision Car Lease biedt u alle mogelijkheden van leasing, op basis van Operationele Lease. Voor elke vraag een oplossing. Samen komen we tot een passend, zuiver en inzichtelijk lease-advies. Wij geven u een eerlijke visie op leasing, niet alleen vanuit onze zijde, maar vooral vanuit uw zijde. U krijgt nu diverse aanbiedingen waarbij u het geloof moet hebben dat u een juiste keuze heeft gemaakt, en als u daarna een tussentijdse aanpassing krijgt, dan wordt het alleen nog onduidelijker. Dit is precies wat Vision Car Lease wil voorkomen. Wij laten u zien hoe de berekening van uw leasecontract tot stand komt. Zowel aan het begin, tussentijds als aan het einde van het leasecontract. Kortom laten wij u zoals men zegt in ”onze keuken kijken”.

Deze informatie is alleen beschikbaar voor leden van WTC/e Brainport. U kunt al vanaf €769,- per jaar lid worden.

Hiermee krijgt u toegang tot alles wat we te bieden hebben; van kwalitatieve evenementen met onderwerpen die in de Brainport regio leven, tot aan toegang tot ons zeer uitgebreide netwerk van bedrijven.
Ook geïnteresseerd in alles wat WTC/e Brainport te bieden heeft? Kijk hier voor meer informatie over de verschillende lidmaatschappen Of neem contact met ons op: 040-237 4972.
Seminars & workshops met bijzondere sprekers
Informele bijeenkomsten: een golfevent & een ‘Tour Classique’
Drie maal per jaar een themabijeenkomst
Vier maal per jaar uw netwerk gericht uitbreiden

Aanmelden als deelnemer

Terug naar Home