Volvo van Roosmalen Groep

Volvo dealer Van Roosmalen is een écht familiebedrijf. Wat ooit begon als een fietsenhandel, is nu de grootste Volvo dealer groep van Nederland, met 4 vestigingen verspreid over Noord-Brabant. U kunt bij Van Roosmalen terecht voor nieuwe Volvo’s , maar ook voor Lease, shortlease, fietslease, Volvo occasions, accessoires, onderdelen, onderhoud, reparatie, leasing en verzekering. Kenmerkend voor ons als familiebedrijf is onze persoonlijke aandacht voor klanten, advies op maat en een uitstekende service in deze regio. In een veranderende branche houden wij het persoonlijk. Ik kijk graag hoe wij u met extra voordelen & services mogen stimuleren.

Deze informatie is alleen beschikbaar voor leden van WTC/e Brainport. U kunt al vanaf €769,- per jaar lid worden.

Hiermee krijgt u toegang tot alles wat we te bieden hebben; van kwalitatieve evenementen met onderwerpen die in de Brainport regio leven, tot aan toegang tot ons zeer uitgebreide netwerk van bedrijven.
Ook geïnteresseerd in alles wat WTC/e Brainport te bieden heeft? Kijk hier voor meer informatie over de verschillende lidmaatschappen Of neem contact met ons op: 040-237 4972.
Seminars & workshops met bijzondere sprekers
Informele bijeenkomsten: een golfevent & een ‘Tour Classique’
Drie maal per jaar een themabijeenkomst
Vier maal per jaar uw netwerk gericht uitbreiden

Aanmelden als deelnemer

Terug naar Home