Wedentify

Binnen de online marketing wereld kan iedereen vanalles voor je maken maar wie is er echt goed in wat hij doet? 1 partij die al deze expertises onder 1 dak heeft is bulsshit. Het businessmodel van marketing agencies komt onder druk te staan. Daarom willen ze allemaal van scratch je website opnieuw maken en wekelijks content voor je gaan maken obv een abbonnementsmodelletje. Ik hoor je denken…Is dat wat ik nodig heb? Jij weet het ook niet maar je besluit het maar te doen.. Het gevolg…het niveau van de content is belabbert.. waarom.. onervaren broekies uit de schoolbanken (zonder enige business kennis) schrijven wekelijks een blog voor je.. (iets wat tegenwoordig zelfs met een chatbot kan). De nieuwe website ziet er mooi uit maar echte resultaten (leads/klanten) blijven uit… Hoe dat kan.. Echte resultaten boek je met de beste mensen.. en waar werken de beste mensen.. inderdaad niet in een agency maar voor zichzelf… Zeg nou zelf met wie werk je liever samen een freelancer die 200 klanten per jaar helpt (met zijn eigen business) op dat specifieke probleem of een agency met tieners.. Het enige vraagstuk is, wie heb je wanneer nodig en hoe manage ik dat.. Dat is precies wat wij doen. ….

Deze informatie is alleen beschikbaar voor leden van WTC/e Brainport. U kunt al vanaf €769,- per jaar lid worden.

Hiermee krijgt u toegang tot alles wat we te bieden hebben; van kwalitatieve evenementen met onderwerpen die in de Brainport regio leven, tot aan toegang tot ons zeer uitgebreide netwerk van bedrijven.
Ook geïnteresseerd in alles wat WTC/e Brainport te bieden heeft? Kijk hier voor meer informatie over de verschillende lidmaatschappen Of neem contact met ons op: 040-237 4972.
Seminars & workshops met bijzondere sprekers
Informele bijeenkomsten: een golfevent & een ‘Tour Classique’
Drie maal per jaar een themabijeenkomst
Vier maal per jaar uw netwerk gericht uitbreiden

Aanmelden als deelnemer

Terug naar Home