Embora Group B.V.

Embora ondersteunt ondernemers en bedrijven bij het inrichten en beheren van hun AFAS systemen. Geen enkel vraagstuk is te gek: wij hebben allerlei vakgebieden al eens voorbij zien komen. Waar je niet uit komt kun je uit handen geven. Hierdoor kun jij je focussen op het leukere werk: ondernemen! Vraag je jezelf regelmatig af hoe je je processen of software beter in kunt richten? Of wil je meer doen met de beschikbare data? Je bent niet de enige. Werk je met AFAS, dan weet je dat de mogelijkheden oneindig zijn. Omdat de software niet voor iedereen vanzelfsprekend is, helpt Embora je graag. Samen zetten we de duizelingwekkende hoeveelheid data om naar bruikbare rapportages waarmee je inzicht krijgt in jouw bedrijfsprocessen. Wat kan Embora nog meer voor je betekenen? Denk aan ondersteuning bij het optimaliseren van je eHRM processen, helpen met het bouwen van maatwerk regelingen binnen Payroll of het inrichten van je Financiële verslaglegging. Daarnaast kunnen wij je ook helpen met de inrichting van Profit voor buitenlandse vestigingen in Europa. Zo begeleidde Embora de eerste implementatie van Profit ooit in Polen en Spanje! Wil je graag verder aan de slag met informatie en dashboards? Wij helpen je de juiste informatie te vinden dankzij de inzet van verschillende tools. Met kwalitatief goede data dankzij optimaal ingerichte software kun jij succesvol ondernemen. En dat is precies waar Embora je bij helpt.

Deze informatie is alleen beschikbaar voor leden van WTC/e Brainport. U kunt al vanaf €769,- per jaar lid worden.

Hiermee krijgt u toegang tot alles wat we te bieden hebben; van kwalitatieve evenementen met onderwerpen die in de Brainport regio leven, tot aan toegang tot ons zeer uitgebreide netwerk van bedrijven.
Ook geïnteresseerd in alles wat WTC/e Brainport te bieden heeft? Kijk hier voor meer informatie over de verschillende lidmaatschappen Of neem contact met ons op: 040-237 4972.
Seminars & workshops met bijzondere sprekers
Informele bijeenkomsten: een golfevent & een ‘Tour Classique’
Drie maal per jaar een themabijeenkomst
Vier maal per jaar uw netwerk gericht uitbreiden

Aanmelden als deelnemer

Terug naar Home