SRBA Group

SRBA – ruimtes voor de wereld van morgen. De wereld van morgen wordt gemaakt in een cleanroom waarin het mogelijk is te werken met deeltjes in de grootte van nanometers (een miljoenste deel van 1 millimeter), of in een toonaangevend kantoorgebouw waar de regels van samenwerken en creatie opnieuw worden gedefinieerd. Maar die wereld van morgen kan ook ontstaan in een sportaccommodatie waar een topsporter zich optimaal kan voorbereiden op de belangrijkste wedstrijd van het jaar, in een onderzoekslab van een universiteit, of in een 150 appartementen tellend woning complex waar mensen genieten en opladen. Wat verbindt deze werelden? In elke wereld draait het uiteindelijk altijd om de mensen. Die worden in die omgevingen gestimuleerd en in staat gesteld, om een bijdrage te leveren aan de wereld van morgen. SRBA werkt hard aan de ontwikkeling van de digitale transitie, wij willen vanaf engineering en ontwerp tot aan automatisering en mogelijk in de toekomst robotisering van productie, een voorloper zijn. We moeten zuiniger omgaan met grondstoffen, daarom zal SRBA steeds meer een bijdrage op het gebied van circulariteit stimuleren en gaan leveren. Het hoofdkantoor van SRBA Group B.V. is gevestigd in Eindhoven en kent de volgende divisies: SRBA Controlled Environment B.V. voorheen Brecon. Hierin zijn alle internationale bouwactiviteiten op het gebied van laboratoria en cleanrooms samengebundeld. Het kantoor is gevestigd in Tilburg. SRBA Construction B.V. voorheen Muller Complete Afbouw. Sterk in ontwikkeling, levering en montage van complete afbouwsystemen voor wand, plafond en vloer, inclusief brandbeveiliging- en akoestiek service voor de utiliteits- en woningbouwsector in de Benelux. Actief vanuit Eindhoven en Kinrooi te België. SRBA Modules B.V. voorheen Helmond Hout. Vanuit de productielocatie in Helmond worden modulaire prefab-oplossingen ontwikkeld en geproduceerd ten behoeve van innovatieve wand- en plafondsystemen voor de utiliteits- en woningbouw. SRBA Interior B.V. voorheen SRI en Dengo. Met productielocaties in Eindhoven en Oosterwolde is deze divisie gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en montage van cleanroom- en laboratoriuminterieur en interieurbetimmering voor de retail- industrie- en utiliteitssector. SRBA Maintenance B.V. Dit onderdeel is gevestigd in Eindhoven en richt zich op de uitvoering van preventief en correctief onderhoud alsook renovatiewerk aan de bouwkundige en brandpreventieve onderdelen binnen de industrie- en utiliteitssector.

Deze informatie is alleen beschikbaar voor leden van WTC/e Brainport. U kunt al vanaf €769,- per jaar lid worden.

Hiermee krijgt u toegang tot alles wat we te bieden hebben; van kwalitatieve evenementen met onderwerpen die in de Brainport regio leven, tot aan toegang tot ons zeer uitgebreide netwerk van bedrijven.
Ook geïnteresseerd in alles wat WTC/e Brainport te bieden heeft? Kijk hier voor meer informatie over de verschillende lidmaatschappen Of neem contact met ons op: 040-237 4972.
Seminars & workshops met bijzondere sprekers
Informele bijeenkomsten: een golfevent & een ‘Tour Classique’
Drie maal per jaar een themabijeenkomst
Vier maal per jaar uw netwerk gericht uitbreiden

Aanmelden als deelnemer

Terug naar Home