Zaterdag 22 April, 12:00 - 12:00

"Handelsmissie Ghana, Accra"

  • handelsmissie

De interesse voor Afrika groeit gestaag. Terecht. Voor 2023 wordt een groei van 6 – 10% verwacht.  Zaken doen in Afrika is echter niet gemakkelijk. Verschillen in cultuur, manier van zakendoen, financiële situatie en het vinden van een betrouwbare zakenpartner dragen daar in bij.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jouw product of dienst in westelijk Afrika zijn, dan is deze reis zeer geschikt. In een week tijd bezoek je bedrijven en organisaties in Ghana en krijg je de kans in gesprek te gaan met bedrijven en organisaties uit vele andere Afrikaanse landen zoals: Nigeria, Ivoorkust, Namibië, Algerije, Egypte, Angola, Mauritius en Sierra Leone.

Deze reis wordt gecombineerd met een bezoek aan de World Trade Center Association General Assembly. Daar komen een groot deel van de 320 WTC’s uit 90 landen bij elkaar voor hun jaarvergadering.

Veel van deze organisaties brengen bedrijven mee om te matchen met andere bedrijven uit die landen. Een unieke kans om je mogelijkheden in vele markten te bespreken en te onderzoeken.

WTC Accra verzorgt een deel van het matchmaking programma. Aan de hand van uw gewenst partnerprofiel proberen zij u te verbinden met bedrijven of organisaties in de Afrikaanse landen die u aangeeft. Bedrijven uit andere landen die aan uw profiel voldoen worden uitgenodigd het congres te komen bezoeken en u te ontmoeten.

Deze reis richt zich op een aantal kansrijke sectoren: landbouw, hernieuwbare energie, water & infrastructuur en de afvalindustrie.

Matchmaking neemt veel tijd in beslag. Zeker als u ook met bedrijven uit andere landen in contact wil komen. Ons advies is daarom om u zo snel mogelijk aan te melden.

De organisatie van deze missie is in handen van de NABC in samenwerking met de Nederlandse World Trade Centers. Naast individuele match making bestaat het programma uit bedrijfsbezoeken een aantal collectieve evenementen. Deze reis gaat door bij 15 deelnemers.