Maandag 17 Juni, 15:00 - 18:00

Verdiepingssessie Masterclass Design Thinking

  • wtc/e brainport

We kijken terug op een inspirerende masterclass ‘Design Thinking’. Het heeft niet alleen de deelnemers uitgerust met de tools om Design Thinking toe te passen, maar heeft ook een blijvend netwerk van gelijkgestemde professionals en vernieuwers gecreëerd, klaar om de uitdagingen van morgen aan te gaan.

Bij de Design Thinking-sessies in het Evoluon, heeft Hans Robertus over een vervolg gesproken: om de deelnemers bijeen te brengen met designers om samen een vervolgstap te maken.

Het doel van de bijeenkomst is om ondernemers en de creatieve sector [designers] dichter bij elkaar te brengen om uiteindelijk de ondernemers te helpen bij het creëren van competitieve voorsprong door 'people centric innovation': innoveren mét en vóór de eindgebruiker.

Door vanuit beide invalshoeken met elkaar na te denken over praktische mogelijkheden om elkaars uitdagingen beter te leren begrijpen.

Een aantal deelnemers van de 2e sessie in het Evoluon hebben al mondeling aangegeven graag bij deze bijeenkomst aanwezig te willen zijn en we vragen bij deze of je die deelname kunt bevestigen. Het zou heel fijn zijn als ook een aantal deelnemers van de eerste Evoluon-sessie zich daarbij aansluiten. 

Wij kijken ernaar uit om samen met je deze Design Thinking reis te maken!

Programma 
15:00 uurOntvangst
15:30 uurAanvang verdieping Design Thinkin door Hans Robertus, expert op het gebied van Design Thinking
17:30 uurInformeel samenzijn met drankje en hapje
18:00 uurFinish

Locatie en parkeren
Evoluon, Noord Brabantlaan 1a, 5652 LA Eindhoven
Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein van het Evoluon

Aanmelden
Deze bijzondere masterclass is bestemd voor degenen die aan de eerste sessies hebben deelgenomen. Gezien het interactieve karakter van de bijeenkomst is het aantal deelnemers gelimiteerd op 10 personen.
Stuur een email naar info@wtce.nl om je aan te melden.