Donderdag 12 September, 16:00 - 20:00

‘De wereld aan tafel in Brainport ’ l I Top Business Event

  • cobalt
  • platinum

Verleg je grenzen en werk samen met collega-ondernemers van WTC/e Brainport aan (verdere) internationale expansie. Want bruisend Brainport heeft heel wat te bieden. Op dit business event kun je je internationale netwerk verbreden en je laten inspireren door best practices.  

World Trade Center Eindhoven Brainport zit als business community in het hart van deze invloedrijke regio. Niet alleen vanwege de fysieke locatie bij Eindhoven Airport, maar vooral ook omdat we al 40 jaar een integraal onderdeel zijn van alle bedrijvigheid in deze regio. We fungeren als verbinder, kennisdeler en inspirator.

NL in Business helpt ondernemers om succes over de grens te boeken. Zij hebben een netwerk met grenzeloos veel kennis en praktische ervaring. Via de digitale marktplaats brengen ze je in contact met honderden experts en adviseurs in binnen- en buitenland. In Nederland werken ze samen met meer dan 50 dienstverleners en over de grens matchen ze je aan hetnetwerk van NL Business Hubs en Business Councils in ruim 40 landen.

STE Languages draagt bij aan een betere verbinding met elkaar, persoonlijke groei, meer zelfvertrouwen en (commercieel) succes voor individuen en organisaties door middel van taalvaardig worden in een vreemde taal. Op weg naar internationaal zakendoen is dit de motor van vooruitgang.

De MKB-deal biedt ondernemers een handvat om de groei van hun bedrijf te stimuleren of te versnellen. Samen met jou streven we naar waardevolle internationale verbindingen en dynamische groei. Laten we deze reis aangaan en jouw bedrijf naar een hoger internationaal niveau tillen!

Wat biedt deze middag jou?

  • Krijg inzicht in kansen & valkuilen
  • Laat je inspireren door ‘best-practises’
  • Verbreed je (internationale) netwerk
  • Stel tijdens een 1 op 1 gesprek jouw specifieke vragen

Landenthema’s
Ondernemers delen hun ervaringen van het zakendoen in het betreffende - land, de sessie wordt begeleid door de honorair consul die je kan voorzien van de benodigde kennis en contacten. Vertegenwoordigde landen:
Verenigd Koninkrijk, België, Frankrijk, Polen, Mexico, Panama, Chili, Thailand, Maleisië, Vietnam, Verenigde Arabische Emiraten, Kenia,Turkije, Hong Kong, Ghana, Letland, Noord Macedonië, Armenie, Duitsland, Estland, Hongarije, Israel, Litouwen, Mongolie, Oekraine, Oostenrijk, Seychellen, Spanje en Suriname

Ben je klaar voor de (volgende) internationale stap? Meld je dan aan voor deze inspirerende bijeenkomst 12 september a.s.

Programma 
16:00 uurOntvangst
16:30 uurOpening en welkom dagvoorzitter
16:35 uur

"Diversiteit in actie: de motor van vooruitgang” | STE Languages

16:45 uur

"Communicatieknelpunten onderstrepen het belang van een diepgaande kennis van taal en cultuur in de globale zakenwereld."Best practices, ondernemerservaringen

17:30 uur

Landenmarkt met Landenspecialisten & Ambassades , Consulaten

18:30 uur

Nick de Graaf, PSV Manager New Business- International & National transfers

19:00 uur

Drinks & Bites op de landenmarkt

20:00 uurFinish - Met bagage op weg naar nieuwe markten

Locatie

PSV Stadion, Frederiklaan 10A, 5616 NH Eindhoven

Aanmelden

Ga jij op weg naar internationaal zakendoen?
Platinum/Founding members Cobalt  Members aangeboden in de deelname.