Vrijdag 09 Februari, 15:11 - 23:00

Bonte Business Bons Eindhoven & Veldhoven

  • wtc/e brainport

Salon op ‘t Plein is dit jaar weer het podium voor de uitreiking van de “Lampegatse Bonte Business Bons” een initiatief van WTC/e Brainport en FRITS. Een feest dat je niet wilt missen!

In samenwerking met Hans Matheeuwsen mag dit jaar de trofee voor de kleurrijkste ondernemer van Eindhoven worden uitgereikt en wel op vrijdagmiddag 9 februari in de ‘Salon op ’t Plein’, Wilhelminaplein Eindhoven.

Wie verdient dit jaar de eretitel “Lampegatse Bonte Business Bons” 2024?

Door WTC/e Brainport en FRITS wordt de Kleurrijkste ondernemer uit Eindhoven met een warm hart voor horeca, cultuur en natuurlijk het Lampegatse carnaval, voorgedragen voor deze prachtige benoeming.

Tijdens het evenement word je ontvangen in de gezellige en informele sfeer van ‘Salon op ’t Plein’. Kom rechtstreeks van kantoor of trek alvast je carnavaleske pakje aan. Kortom niets moet, alles mag. De middag zal muzikaal omlijst worden door diverse carnavaleske optredens.

Plan vrijdagmiddag 9 februari vanaf 15.11 uur vrij, dan proosten we samen om 16.00 uur op de Lampegatse Bonte Business Bons 2024!

Welke zakenman of – vrouw uit Veldhoven met een kleurrijke ondernemersvisie en een warm hart voor de Carnaval wordt verkozen tot Bonte Business Bons? Geniet van een samenkomst in carnavaleske sferen!

Rommelgatse Bonte Business Bons 2024!
Veldhovenz Luidkeels is ook dit jaar weer het podium voor de uitreiking van het “Rommelgatse Baoske” een initiatief van WTC/e Brainport in samenwerking met het Veldhovens Ondernemers Contact en de organisatie van Veldhovenz Luidkeels. Een feest dat je niet wilt missen!

Locatie
Tent op De Plaatse te Veldhoven (gratis entree)

Parkeren
Het meest kansrijk is parkeren op het Pastoor Jansenplein en te voet via Rapportstraat en Dorpstraat naar De Plaatse.