Donderdag 04 April, 16:00 - 19:00

‘De kracht van een groot familiebedrijf’ Company Experience M.Heezen

  • platinum
  • cobalt
  • familiebedrijven

De kracht van een groot familiebedrijf

M. Heezen, een Nederlands familiebedrijf met meer dan 10 verschillende werkmaatschappijen en ruim 300 medewerkers, is al 3 generaties lang dé specialist in circulaire sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering en infrawerken. In de afgelopen 70 jaar hebben we een rotsvaste marktpositie opgebouwd op basis van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid in al onze activiteiten. Veilig, duurzaam en circulair.

Generaties

Waar anders dan in een familiebedrijf ben je zo bewust bezig met wat je nalaat aan de volgende generaties? M. Heezen werd in 1956 opgericht door de eerste Thijs (†). Hoewel zijn zoon, Thijs (senior), nog volop in het bedrijf werkt, zijn alle Heezen Bedrijven inmiddels op papier overgedragen aan zijn kleinzoon Thijs (junior). Of dat grote veranderingen met zich meebrengt? Nee, want de visie op succesvol werken is al drie generaties hetzelfde.

Een wereld in beweging

Een wereld die constant in beweging is, vraagt een continue cyclus van saneren, slopen, circulair hergebruik, bouwen en onderhouden. Als familiebedrijf doen wij dat vanzelfsprekend met respect voor onze omgeving, met het oog op de generaties na ons.

Meld je aan en laat je inspireren door dit bijzondere ondernemersverhaal. Breng gerust een introducé mee, een relatie familiebedrijf of je vorige of volgende generatie.

Programma

 
16:00 uur Ontvangst met koffie/thee
16:30 uur Welkomstwoord door WTC/e
 

‘De kracht van een groot familiebedrijf’ | Thijs Heezen

17.00 uur  Experience M.Heezen & in gesprek over Duurzaam Ondernemen
18:00 uur  Geniet van een drankje en hapje
19:00 uur  Finish

Locatie

M.Heezen, Boven Zijde 7, 5626 EB Eindhoven

Aanmelden

Platinum & Cobalt members: aangeboden in de deelname

Introducés: deelname wordt ter kennismaking aangeboden