In december opent KookSchoolKunsten haar deuren aan Hallenweg 9 in Eindhoven. Dé plek waar u wordt geïnspireerd om samen te koken. KookSchoolKunsten nodigt u uit om letterlijk een kijkje te nemen in de nieuwe keuken en kennis te maken met hun vernieuwde concept. Samen met creatieve partners worden er verschillende workshops en demonstraties georganiseerd . KookSchoolKunsten is voor iedereen. Zakelijk, particulier en daarnaast ook gericht op koken met kinderen. U kunt ze dus gewoon meenemen naar de opening!
KookSchoolKunsten ontvangt u graag op: 7, 8, 11 of 12 december 2015! Hallenweg 9, Eindhoven. Gratis parkeren tot aan de klink.
We raden u aan te fietsen, te carpoolen of te reizen met het openbaar vervoer.
Dagelijks programma openingsweek
- Voor kinderen en volwassenen: live kooklessen
- Voor volwassenen: afwisselende kookworkshops, demonstraties en proeverijen van ons en onze partners
Waar co-creatie kook-creatie wordt
De workshops van KookSchoolKunsten bieden een mooie gelegenheid om te verbinden voor iedereen: zakelijk en particulier. Koken met klanten, collega’s, buren, vrienden of familie. Samenwerken in kennis. Verbinden in co-creatie. De locatie heeft voldoende ruimte voor vergader-/ inspiratieplekken in combinatie met een kookles of workshop.
Kinderen koken ook
Zeker ook voor kinderen is KookSchoolKunsten een leuke plek om te bezoeken. Educatief, gezond en vooral lekker koken met de klas of de BSO. Ook voor een kinderfeestje of voor kinderen die gewoon een keer willen komen koken met hun ouders, opa’s en oma’s. Centraal straat altijd: ‘’Waar komt ons voedsel vandaan en waar gaat het naar toe?”.
Koken én Kunst
Samen koken onder begeleiding is ‘in’. KookSchoolKunsten doet er nog een schepje bovenop: koken met kennis en koken met kunst wordt gecombineerd. Professionele verzamelaars en (live-) kunstenaars zorgen voor wisselende exposities. Workshops worden gecombineerd met kunst in de keuken of relational art die ter plaatse wordt bedacht én gemaakt met u.
Het Initiatief
KookSchoolKunsten is bol van kennis, innovatie, design en samenwerking. Het concept is ontstaan in de hoofden van Sione en Roel Olfers van duurzaam cateringbedrijf (H)eerlijk Anders en is door nauwe samenwerking met Cis van Abbe (met van Abbe Kookcultuur) tot stand gekomen.