Eindhoven Culinair
Eindhoven Culinair is een jaarlijks terugkerend evenement tijdens de Pinksterdagen. Een culinair en vooral gezellig festijn in de lommerrijke omgeving van het Stadswandelpark, pal naast het Parktheater. Elk jaar worden er 15.000 tot 20.000 gasten ontvangen in een unieke ambiance. Dit jaar
van vrijdag 22 tot en met maandag 25 mei.
Business Culinair
Nieuw binnen het concept van Eindhoven Culinair is Business Culinair. Hiermee biedt Eindhoven Culinair zakelijk Eindhoven, sponsoren en restaurants een unieke gelegenheid om met elkaar kennis te maken. Een ideale combinatie van netwerken, culinair genieten en ontspannen.
Business Culinair vormt de officiële start van Eindhoven Culinair. Op vrijdag 22 mei, van 16.00 tot 19.00 uur, worden er 750 tot 1.000 zakelijke gasten verwacht. Deze business borrel is niet toegankelijk voor het publiek, maar exclusief voor partners en genodigden. Stichting Eindhoven Culinair koppelt deelnemende bedrijven aan één van de restaurants. Zij stellen alles in het werk om hun gasten te verrassen en culinair te verwennen.
Voor € 75 euro per arrangement kunt u genieten van een 4-gangen diner.
U kunt de arrangementen bestellen via businessculinair@eindhovenculinair.com